Zwanger & Baby

Cursussen

Tijdens de 9 maanden van de zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Daarom is het juist nu heel belangrijk dat je conditie en spierkracht blijft behouden. Met ZwangerFit® blijf je fit! Je zorgt voor de optimale voorbereiding op je bevalling en een zo goed mogelijk herstel na de bevalling.Met zelfvertrouwen de bevalling in en uit! lees meer
De zwangerschap is een mooie, maar ook een belastende periode. Er veranderd veel in het leven en in het lichaam van een zwangere. Zeker in de laatste maanden kan de zwangerschap ongemakken met zich meebrengen. Vermoeidheid, slapeloosheid en angst voor de bevalling kunnen stress veroorzaken. lees meer
Na de bevalling met andere moeders weer sporten kan bij MamaFit. Door heb gebruik van draagdoeken voor je baby kan je zelfs met je baby sporten. Zo ben  je op een gecontroleerde manier aan het sporten samen met je baby. lees meer.
Aanraking voor een baby is bijna net zo belangrijk als gezonde voeding en een goede verzorging. Door massage, kom je in deze behoefte tegemoet.Daarnaast bevordert de babymassage de band tussen kind en ouder(s). Je leert op een andere manier naar je kindje kijken, en ook contact te maken.Babymassage is een vorm van communicatie zonder woorden! lees meer.
Als zwangere vrouw wil je alleen willen genieten van je zwangerschap. Klachten zijn dan het laatste wat je wil hebben.  Met fysiotherapie bij zwangerschapsgerelateerde klachten zoals bekkeninstabiliteit, bekkenpijn, en andere pijnklachten kun je snel weer genieten van je zwangerschap en de zwangerschapscursus Zwangerfit. lees meer .