Tarieven Fysio Toet

De onderstaande prijzen gelden als u verzekerd bent bij een maatschappij waar wij (nog) geen contract mee hebben afgesloten, of als u niet of onvoldoende bent verzekerd voor fysiotherapie bij uw zorgverzekeraar.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij een niet nagekomen afspraak wordt 30 euro in rekening gebracht.

Vanaf 1 januari 2017 heeft Fysio Toet GEEN contract meer met zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Dit betekend wel dat iedereen behandeld kan worden in de praktijk, echter ontvangt u, indien u verzekerd bent bij zilveren kruis, een factuur. Deze factuur kunt u na elke behandeling contant of per pin betalen.

De factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze zal afhankelijk van uw polis een deel vergoeden (meestal zal dit 75% van € 30,00) maar het komt ook regelmatig voor dat de verzekeraar het gehele bedrag vergoed.

Waarom ?

Contractloos werken is de laatste jaren geen uitzondering op de regel meer. Steeds meer praktijken ervaren de druk van zorgverzekeraars die in de schoenen van de fysiotherapeut willen staan. (lees: behandelindex) De aandacht van de ‘patiënt en individu’ verplaatst te veel naar ‘productie draaien en hoge administratieve druk’ De reden en mijn missie dat ik voor mijzelf begonnen ben als Fysio Toet, is de tijd en aandacht in mijn patiënten te steken. Om op deze manier de kwaliteit te waarborgen!

Een patiënt mag nooit een nummer in een administratiedossier worden!

zitting fysiotherapie

30,00

Screening

12,50

Intake-onderzoek na screening

30,00

Intake-onderzoek na verwijzing

40,00

Eenmalig onderzoek

50,00

Toeslag uitbehandeling

10,00