Een keer per maand op maandag gezellig bij elkaar komen om te kletsen en ervaringen uit te wisselen over je zwangerschap en kindje met andere (aanstaande)moeders. Dat kan in het Mamacafé in Meppel.
Daarnaast is er altijd een deskundige aanwezig waar je je vragen aan kan stellen.

Het café is voor alle (aanstaande) moeders met kinderen van 0-4 jaar.

Elke even maand ( februari, april, juni, oktober, december) is het Mamacafé op de eerste maandag van de maand geopend van 9.30 – 11.30 met vrije inloop. Dan zijn de kinderen ook van harte welkom.

Elke oneven maand ( januari, maart, mei, september, november) is het Mamacafé op de eerste maandag van de maand s’avonds geopend van 19.30 – 21.30.

Daarnaast zal er elke maandag een workshop of gastspreker aanwezig zijn die je tips en informatie zal geven over zwangerschap en moederschap/baby’s/peuters. De workshops en het Mamacafé zijn gratis, wel is één consumptie verplicht.

Ook zal er elke maandag een fysiotherapeut aanwezig (Hendrina Westerink-Toet van Fysio Toet) zijn die je informatie kan geven en tips bij zwangerschapsklachten.
Tevens is zij ook ZwangerFit en MamaFit docente en kan ze je ook antwoord geven over vragen over de zwangerschap en bevalling.

Het Mamacafé vindt plaats in Café de Joker, kerkplein 9 in Meppel. Het is een rookvrij café met 2 verdiepingen en een ruim terras die van mei tot oktober geopend is.

Voor meer informatie volg onze facebook pagina ; mamacafé meppel of mail naar mamacafemeppel@outlook.com

Graag zien we jou (en eventueel je kind( eren) bij de opening van het Mamacafé op 1 september van 2014 van 9.30 – 11.30

Sanne spraakman ( Peuterdans Kleuterdans Meppel)

en

Hendrina Westerink- Toet ( fysiotherapiepraktijk Toet)
mamacafe